Ett hållbart tänkande

BIOLOGI ÄR läran om livet och ingenting kan passa bättre som utgångspunkt för en restaurang med höga ambitioner. För att arbeta hållbart och medvetet med det som vi lever av – mat och dryck – krävs kunskap om biologi. Och vilken scen passar bättre för det än Biologiska Museet?

På Restaurang Biologi lär man sig om livet. Här finns kunskapen om råvaror i säsong från skog, sjö och land. De utvalda leverantörerna arbetar med sunda, hållbara metoder. Ursprung, hantverk, med­vetenhet och val av råvaror är hörn­stenar i Restaurang Biologi. Oavsett vad du beställer kan du vara trygg i att maten uppfyller våra högt ställda krav. Till exempel är allt vin som erbjuds biodynamiskt och all fisk och skaldjur är MSC-märkta. Hos oss får du inte bara förträffligt god mat – du kan också vara trygg i att den är sunt framställd i alla led (här kan du läsa mer om vår tro på naturen och vad biodynamiskt handlar om).

Här finns ingen ingen fast meny. Du kan välja bland våra menyförslag eller förändra dem efter eget huvud. Vi kan även specialkomponera menyer så att de passar  just ditt sällskap och era ändamål. Restaurang Biologi kan ta emot upp till 120 sittande gäster, fördelat på två våningar.

Välkommen att kontakta oss på info@restaurangbiologi.se eller telefon 08-66 44 200 för mer information eller visning av lokalerna.

Nedan kan du se en film från invigningen av Restaurang Biologi den 7 september 2017.